Effektiva tekniklösningar för ditt ändamål

Våra verksamhetsområden

Ljud

Behöver du höras? Vi levererar ljudlösningar för alla sorters arrangemang. Kontakta oss med dina behov så syr vi ihop en skräddarsydd lösning för dig.

Ljus

Behöver du ljus? Det kan vara allt från ljus på en festivalscen till konferensen eller teaterföreställningen. Vår personal har erfarenhet av alla typer.

Scen

Behöver du någonting att stå på under ditt event? Vi har tillgång till både mobil- och modulscener från 1m² och uppåt!

Höghöjdsarbete

Behöver du hjälp med ett arbete på hög höjd? Vi har certifierad personal med komplett fallskyddsutrustning och hjälpmedel som hjälper arbetet att gå smärtfritt.

Mobiltäckning

Lider du av dålig mobiltäckning på din arbetsplats eller kanske rent av hemma? Vi är auktoriserad återförsäljare för 2G/3G/4G repeaters som förstärker din inomhustäckning. Vi säljer utrustning som är godkänd av alla operatörer och följer post- och telestyrelsens riktlinjer.

Komradio

Har du problem med en befintlig komradio eller har du behov av en ny? Vi säljer komradioapparater från bland annat Zodiac, Icom, Motorola och V-COM. Vi löser omprogrammering, montering och felsökning av både handhållna och fordonsmonterade komradioapparater och antennsystem.

Släpvagnsuthyrning

Vi har två stycken tunga släpvagnar med 3500kg totalvikt för uthyrning. Klicka här för att läsa mer.

Vi som jobbar

Axel Antonsson
Axel Antonsson
Ljud-, Ljus- och Scentekniker
Certifierad för Mastarbete
Axel har mångårig erfarenhet inom evenemangsbranchen. Det började som ljudtekniker i tonåren men under åren har det stora intresset istället hamnat på ljus. Axel ljussätter flera teaterföreställningar per år och under sommaren hinner det bli ett antal festivalarrangemang. Axel är utbildad radioamatör och innehar mastcertifikat.